Kraso Hronov na olympiádě

Ve dnech 22.1-24.1.2023 se konal v rámci Olympiády dětí a mládeže v Královehradeckém kraji závod v krasobruslení. Pořadatelem byla Nová Paka, která poskytla závodu výborné sportovní a technické zázemí. Celou organizaci závodů pak zastřešila Krajská krasobruslařská komise, jejíž předsedkyní je Ing Ludmila Kuldová, která je současně členkou výboru oddílu Kraso Hronov. V obou dnech probíhal závod velmi pohodově, děti zažily úžasnou atmosféru vrcholových závodů, kdy poskytovaly rozhovory před televizními kamerami a jejich jízdy komentoval náš špičkový komentátor krasobruslení Miroslav Langer a měli jsme možnost vidět výborné sportovní výsledky.

Děti Kraso Hronov se rovněž zúčastnily této olympiády v závěrečné exhibici.

Vystoupení VLOČKY se zimní tématikou si připravily děti z přípravky, které se věnují krasobruslení první sezónu: Hana Nyklíčková, Tereza Vondřejcová, Ester Pichová, Johanka Matoušková, Berenika Scholzová. Na ledě se také ukázal Jaroslav Scholz (nejmladší žák).

Vystoupení na hudbu kapely Queen: DON´T STOP ME NOW předvedlo 8 závodnic a 1 závodník ve věku 9-13 let oddílu Kraso Hronov. Skladbu si sami vymysleli a připravili. Ve skladbě vystoupili Anna Matoušková, Barbora Taucová, Markéta Scholzová, Ariela Kytýrová, Věra Soukupová, Nela Smolíková, Evelínka Scholzová, Eliška Švorcová a Jaroslav Scholz.

V sólovém vystoupení předvedli svoje volné jízdy Rozálie Hanušová a Vanesa Kubíková, které soutěží v kategorii žaček v soutěži Poháru ČKS.

Vystoupení se povedlo a oživilo celkově výbornou atmosféru této exhibice.

Propagační článek pro tisk